maandag 26 april 2010

Papierprojecten!

De Hobbyhoek!

Wat je allemaal met papier kunt doen... In Prachtig Papier is een fleurige verzameling van 25 zelfmaakproducten van papier en karton te vinden.
Zo is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om je eigen huis op jouw manier met papier te versieren. Denk bijvoorbeeld aan waxinelicht houders, fotokubussen, kerstversiering en veel meer.

De keuze in papier is enorm groot. Zo kun je kiezen uit bedrukt papier, kleurig crêpepapier, krantenpapier, folders, en kun je oude retroposters recyclen. Je kunt van alles gebruiken om de mooiste dingen te maken van papier. In Prachtig Papier wordt zoals nu bijna in elk creatief boek begonnen bij het begin: wat heb je nodig en welke technieken zijn er. Vervolgens is het verdeeld in hoofdstukken als Bloemen en Frutsels, Bedrukt Materiaal, Pracht en Praal en Sjablonen. Wat handig is, is dat bij elk ontwerp de moeilijkheidsgraad is aangeduid. Wat iets minder makkelijk is, zijn de patronen die achter in het boek te vinden zijn. Het zijn de verkleinde versies die je met 200 procent moet vergroten om ze zo te krijgen om ze op de ware grootte te verkrijgen...
Prachtig Papier, Clare Youngs, Uitgeverij Becht, 128 pagina’s, € 15,-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Welkom op mijn blog! Altijd leuk als je een berichtje achterlaat! Groetjes Joke

Made by me